Zemiaky sú u nás najrozšírenejšou prílohou k jedlám, spracovávanou na mnoho príloh.

V domácnostiach pri varení malých množstiev sú problémy s kvalitou a tech. postupmi malé, no kuchári v stravovacích zariadeniach vedia svoje.

Časť problémov spojených s prípravou zemiakov, Vám odstránia čistené (lúpané) zemiaky, ktoré Vám ponúkame. Nemusíte sa už starať o nákup a vhodné uskladnenie, organizáciu priestorov  a práce, kontrolu kvality.



Hlavné výhody čistených zemiakov:

1.  Zmena organizácie  a hygieny výrobnej prevádzky. Organizačné zmeny sú hlavne  v likvidácii samostatných priestorov a uskladnenie a čistenie zemiakov, tzv. špinavej časti kuchyne. Tieto sa následne môžu použiť na rozšírenie priestorov kuchyne, čo je pri súčasnej cene  výrobných priestorov značnou výhodou.
Manipulácia s nečistenými zemiakmi vždy  prináša možnosť kontaminácie potravín, pri skrížení čistých a špinavých ciest, nevhodných pracovných postupoch, použití pracovného náradia alebo  nádob. Na zvýšenie čistoty potravín  z hľadiska plánu HACCP je použitie čistených zemiakov východiskom k odstráneniu problematických špinavých častí prevádzky.

2.  Stála kvalita suroviny. Výberom správnych odrôd v každom ročnom období, overeným technologickým postupom  výroby, prísnym výberom  pestovateľov a pravidelnou kontrolou  je zaručené, že spracovaná surovina je vždy  prvotriednej kvality... Spotrebiteľovi odpadá starostlivosť o skladovanie zemiakov , plesnivé alebo hnijúce hľúzy. Spĺňa sa tým požiadavka správnej výrobnej praxe a plán HACCP na bezpečnosť, kontrolu a dohľadateľnosť používaných potravín, za ktoré dodávateľ ručí.


3. Dodržanie stálej kvality výrobku.
Overený technologický spôsob výroby, kvalitná  dôsledne sledovaná  vstupná surovina, zaručujú počas celého roku rovnaký vzhľad, chuť, farbu a vôňu výrobku. Možnosti  v tvarovaní (rezaní) suroviny  umožňujú ľahšie porcovanie a odstraňujú potrebnú prácu, prac. sily a čas.

4. Úspora času a energií a zníženie nákladov na odpad.
Čistené zemiaky šetria čas na lúpanie a energiu. Sú ihneď k dispozícii na varenie v konkrétnom množstve. Riešia aj časť problematiky HACCP, nakoľko nieje treba zberná nádoba na šupky, sklad odpadkov chránený proti hlodavcom.

Čistené zemiaky majú širokú škálu využitia a odstraňujú mnohé problematické činnosti v každej kuchyni. Šetria čas, priestor , energiu a hlavne pomáhajú pri riešení požiadaviek správnej výrobnej  praxe a HACCP
Adresa:
Združenie ZEMIAK s.r.o.
Lieskovec 13,
Bratislava
Podunajské Biskupice

tel:
(+421) 02 4552 5334
(+421) 02 4552 5675
(+421) 02 4552 5675

fax:
(+421) 02 4525 7336

e-mail:
info@zemiaky.sk

obchodná činnosť:
(+421) 0903 712 898
predaj@zemiaky.sk

výroba:
(+421) 0903 712 898
vyroba@zemiaky.sk

poradenská činnosť:
(+421) 0903 712 898
fogta@zemiaky.sk

doprava:
(+421) 0903 712 869

kompletný cenník

Právny dom
www.predajfiriem.sk
www.immoreality.sk
www.obchodnysud.sk
www.exekucna.sk
aaa pneu
Nahor...

 

Často kladené otázky... Mapa webu... Kontakt Cenník Obchodné poradenstvo Pestovanie a produkcia Spracovateľská činnosť Obchodná činnosť O spoločnosti